• Brasserie du Bocq

  • Le Cheneau

  • Salaisons du pont d'Amour

  • Les Lutins

  • Ferme fromagère de Chertin

  • Ferme d'en Bas

  • Maison Collard

  • Beetasty

  • Vergers et ruchers Mosans

  • Escargotière de Warnant

  • Autrucherie du pont d'Amour

  • La croisée épicurienne

  • Brasserie Caracole


Traditie

Ambachten

Savoir-faire

Zin om uw smaakpapillen te verwennen?

Om lokale specialiteiten te degusteren?

Om de vakmensen uit de streek te ontmoeten en om hun atelier of exploitatie te bezoeken?

De producenten openen hun deur voor u, volg de gids !

De lokale producenten hebben beslist om zich te verenigen onder een gemeenschappelijke

merknaam “Saveurs et terroir en Haute-Meuse dinantaise” (“smaken uit de streek Haute-Meuse rond Dinant”) en om een echt netwerk uit te bouwen.

Saveurs et terroir

.